Проблеми при запознанствата

Запознанството – създаването на една нова връзка със напълно непознат човек.
Важно е при едно запознанство да върви един добър диалог. Всеки един участник в запознаването трябва да пази самообладание и да е хладнокръвен.
Какво е запознанството, това е откриването на един нов свят, създаването на едно ново мислене, пораждането на нова емоционална връзка с един нов човек.
Сега ще обърнем повече внимание на може би най-популярния в момента метод за запознанствa. Това е именно Интернет запознанството. Какво е важно какво трябва и какво не трябва.
По-лесно е да откриете партньора си в Интернет, а не на живо. Нека да е безопасно!
След напрегнатия работен ден ви се иска да си починете вкъщи с чаша горещ шоколад или да изпиете едно кафе с приятел /ка/ навън. За светски живот, запознанства и флиртове просто не достигат сили. А и какво може да се научи за един човек по време на няколко танца? Най-много – дали има музикален слух и какъв цвят са очите и /му/. Съвременните технологии могат да ви предоставят примамливата възможност да си подберете партньор според съвместните интереси, професията и даже вкусовите предпочитания. Да намерите съдбата си в Интернет става бързо и комфортно. Но ако не спазвате елементарни правила на безопасност, може да попаднете в неприятни приключения.
Кои са елементарните правила, които трябва да имате в предвид.
Няма да ги подрежда 1-во, 2-ро или 3-то просто ще са маркирани за по-удобно.
• Анонимността. Колкото повече информация за себе си предоставите, толкова по-големи са шансовете да станете жертва на нагли и опасни мошеници. Не е необходимо да указвате адреса и фамилията си - достатъчни са града и името ви. Откритостта и честността са за предпочитане в частен разговор, а не в онлайн форма, която могат да видят милиони хора.
• Друго правило е свързано с първото – въпросът за споделянето на снимки. Тук опасността не идва толкова от мошениците, колкото от вашите роднини и познати. Не бихте желали шефът или някой приятел да разбере, че „Зайчето Стефи предпочита грубия секс и вибратори в нежно-розови тонове” и с ужас да познае в него шефа на маркетинговия си отдел, нали? От друга страна, без снимка шансът да се запознаете с някого стремително спада. Който и да било иска първо да ви види как изглеждате.
• Не е никак желателно да наблягате на добрите си доходи или да покажете снимка с чисто новата си 2011 година модел кола. Краткото „без материални проблеми” от една страна няма да подразни обикновените хора, а от друга - няма да привлече разни любители на чуждите богатства.
• Бъдете внимателни при запознанството не поставяйте за цел „само секс”, дори и действително да имате нужда. Чрез такова изявление вие сигурно ще привлечете вниманието на всякакви извратени, психично болни и други подобни недоброжелатели. Да изберете за цел на запознанството „само кореспонденция” също е безсмислено.
• При получаване на съобщение от виртуален партньор, първо добре огледайте профила и споделената му информация. Анализирайте добре споделената информация.
• Никога не кликвайте на линкове, изпратени от непознати в съобщенията - вероятно е вирус.
• Никога не си уговаряйте срещи вкъщи или в дома на виртуалния ви пъртньор. Първата среща трябва да бъде по всички правила - на кафе, на кино или на някое друго многолюдно място.
Това са като цяло основните неща, които трябва да имате в предвид при едно запознанство. Повярвайте, че измамниците наистина съществуват и целта им не е мирна връзка, а само материална или друга облага.